marți, 22 ianuarie 2013

CAZUL MELANIA RENGHEA




GHEORGHE BARBU-beat la volan
Polițista Melania Renghea și-a înjunghiat superiorul, pe Gheorghe Barbu pentru că, spune ea, acesta a vrut să o violeze, din nou, după ce, în decursul timpului a obligat-o să se lase violată și de alți polițiști (printre ei, șeful Poliției Balș-ION ŞOTEA și fostul șef al Poliției Olt-ION VOICU) și de prim-procurorul de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș. Polițista a fost subordonata lui Barbu și a lucrat în com. Bobicești apoi s-a transferat la Brâncoveni( ambele secțiii de poliție țin de Balș). Când să se prezinte la audieri, Ion Voicu s-a dat rănit și-n concediu medical ceea ce i-a sugerat ministrului Stroe c-ar fi “golănie” în Poliție, un euphemism pentru ce urmează a ieși la iveală. Intre timp, un adjunct al Poliției Olt-Valerian Iliescu a picat și el la pat, concediu medical, desigur, iar celălalt adjunct, Emilian Mladin s-a cerut la pensie.

 

MELANIA RENGHEA
Povestea vine după ce a ieșit la iveală că Nicolae Vlad, violatorul și criminalul care a omorât japoneza aterizată la Otopeni în țara triburilor de sălbăticiuni, a fost protejat de către un polițist-Gică Stefănache, ofițer de poliție judiciară, Poliția Otopeni, care-i aranja inclusiv procesele verbale și lăsat să-și urmeze instinctul în libertate de către procurorii care nu l-au considerat pericol public. Prin comparație cu ei, probabil!

Până acum, pe lângă declarațiile “victimelor”-polițista Melania Renghea și soțul ei- avem un test cu poligraful trecut cu bine de Ghe. Barbu, un lider tinerel de sindicat din Poliție care exagerează cu nemulțumirea față de faptul că polițiștele vor fi chestionate în legătură cu hărțuirea la locul de muncă și un refuz de poligraf, al lui Ion Voicu-pe motiv că suferă cu inima.
Dacă trecem peste faptul că poligraful e un abuz și o inutilitate, din mai multe puncte de vedere, faptul că Ghe. Barbu l-a trecut cu succes poate fi rezultatul uneia din următoarele variante: polițista minte, poligraful sau rezultatul au fost “aranjate”, polițistul e mitoman sau crede că așa se întâmplă un act sexual normal adică el nu-l percepe ca pe un viol. Depinde de întrebările care i s-au pus pentru că poligraful, pe lângă rateurile pe care le dă, poate fi aranjat din întrebări. Nu, nu e el așa deștept să-l păcălească, să fim serioși!
Intre timp, s-au mai ițit câteva reclamații de agresiune asupra femeilor în Poliția Română dar s-au retras destul de repede pentru că, dacă nu pot fi dovedite cu martori, vânătăi, certificat medico-legal atunci e o situație de unu la unu din care, e clar, cine câștigă!

La noi, în România mereu surprinzătoare, grădina Maicii Domnului, etc. cel mai vechi popor din Europa, după unii, creștin și cu frică de Dumnezeu, își apără “nevoile” în felul lui. De exemplu, discuția despre hărțuirea sexuală a fost dată-n bălării imediat după Revoluție când tot felul de femei târfoșoase sau doar urâte au invadat televizorul cu ideea că hărțuirea sexuală e atunci când șeful te invită la o cafea iar tu poți să te duci sau poți să refuzi și cu faptul că, până la urmă, e o forma de “apreciere” pe care doar invidioasele o blamează. Atâta înțelegeau muieruștile cu piele de pachidermă!

Apoi, într-o țară în care țăranul nu mai e legat de glie fiindcă și-a băgat cablu, doar violurile, puse în vina fetelor, minore de multe ori, a bătrânelor, adesea paralizate, mai aduc aminte de “zestrea ancestrală” păstrată “cu sfințenie” de la maimuță încoace.

Oricum, polițista Melania Renghea este o victimă, polițiștii din OLT spun că “lua bătaie de la bărbat și altceva de la alții”, o biată femeie care a crezut că se poate obișnui cu statutul de sclavă. Asta până i s-a așezat un cuțit la îndemână!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu