vineri, 6 noiembrie 2015

Brand de țară: Bestia care omoară!




La Rtv, acum vreo două zile, Bogdan Chireac, a încercat “cu toată dragostea” pentru medicii români care sunt toți excepționali și nimic altceva, să sugereze trimiterea în alte țări a unora dintre tinerii arși în nenorocirea de la Colectiv pentru că el fusese în spital și știa că nu e în regulă.

 Din cauza asta, jurnalista Andreea Crețulescu, o “veche în meserie” (detestabilă expresie!) a făcut o criză de nervi și a început să zbiere o tiradă cu vocea-i rugoasă înspre Bogdan Chireac, căruia-i scotea ochii că nu e mai… naționalist!

Asta-i treaba!

Există o bestie care omoară, la propriu!

Update: Astăzi unii părinți au ieșit la presă și au spus că li s-a sugerat să nu ceară transferul la spitale din afara acestei țări cimitir și că multora li s-a spus că oricum vor muri de septicemie bieții suferinzi.

Cât privește revolta din stradă, e ca și înșfăcată! Se spune “pe surse” că o vor duce în Piața Universității, vor deschide balconul și apoi o vor înghiții liderii și portavocile!
Tot la Realitatea tv am aflat astăzi că o doctoriță din Anglia a cerut ajutor lui D. Cameron pentru că a văzut că nu e în regulă la București iar prezentatoarei de dimineață i-a scris un doctor din Turcia că i s-a refuzat ajutorul. De asemenea, clinicile private de la noi au oferit gratuit medicamente dar li s-a cerut să nu spună la nimeni.

Există o BESTIE!
Dați-le o șansă reală copiilor arși! Spitalul de Arși are 7 locuri la terapie intensivă. Cealaltă secție, dată în folosință, chipurile, anul trecut, la un spital din București, este nefuncțională și oricum are numai 5 locuri. Un mare ars trebuie să stea singur în salon, într-o cameră cu un regim special de ventilație, pentru a împiedica intrarea germenilor și la o temperatură constantă de 32 de grade. De ce 32? "Fiindcă, la această temperatură, corpul consumă cele mai puține calorii", mi s-a răspuns. Sub rezerva anonimatului.

Mi s-a mai spus că o parte dintre răniții de la Colectiv sunt tratați, dar cea mai mare parte sunt... cazați”- See more at: http://www.dcnews.ro/da-i-le-o-ansa-reala-copiilor-ar-i_488428.html#sthash.GXPTe6rt.dpuf
Orgoliul sau poate nepăsarea, fiindcă ministrul Nicolae Bănicioiu, la fel ca Raed Arafat, s-a preocupat mai mult de aparițiile televizate decât de victimele dramei de la Colectiv.
Pe ei îi interesează imaginea, nu oamenii. Vor să se salveze pe ei, nu pe ceilalți. Sunt îngrijorați ca nu cumva asistenta Naca să mai povestească despre cum tinerii arși se agățau de ea în seara fatidică, implorând să fie luați și ei cu salvarea.” http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/pleaca-asasinii--doar-pentru-a-se-intoarce--cum-ii-putem-opri--398551




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu